Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Gregor x Cayenne Golden

Ruunikko (Ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 164cm - Tamma
15.12.2014, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Maurice Bunschoten, KXM Stud Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja Romilly Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Trinidad Scorpion

KXM Studin kasvattajapäivät olivat alkaneet. Olin lähinnä lähtenyt katselemaan hienoja hevosia ja hakemaan innostusta Romillyn jalostustyöhön. Katsomossa oli tupaten täyttä, olihan KXM Stud yksi hienoimpia puoliverikasvattajia Hollannissa.

Tamma-varsa -näytöksen alkaessa olin jo hieman tylsistynyt, olin jotenkin odottanut päivältä paljon enemmän. Katseeni kiinnittyi heti ruunikkoon tammaan ja sen varsaan, Trinidad Scorpioniin ja Tasmanian Rediin. Tamma ja sen varsa askelsivat kauniisti ympäri kenttää ja olin haltioissani.

Kun kuulin, että Trinidad Scorpion ja Tasmanian Red olivat myynnissä, en miettinyt hetkeäkään vaan päätin haluavani ne. Huutokauppaosion alkaessa kihisin innosta ja hyvä, että pystyin istumaan paikoillani. Huutaminen alkoi, yritin malttaa sopivaa hetkeä huutaa, vaikka se vaikeaa olikin. Hinta nousi nousemistaan, kunnes alkoi tulla yhä pidempiä välejä.

Lopulta pääsin huutamaan ”Hep!” ja tein ensimmäisen tarjoukseni. Meinasin jo revetä riekaleiksi, koska en olisi malttanut odottaa saavani hevoset kotiin. Muutaman huudon jälkeen olin jo varma, että Trinidad Scorpion ja Tasmanian Red olisivat minun. Sitten yhtäkkiä toiselta puolelta katsomoa kuului seuraava huuto ja se meni heti oman rajani ylitse. Olin pettynyt, melkein nieleskelin kyyneleitä. Olin niin halunnut tämän tamman ja sen varsan.

Huutokaupan loputtua lähdin ajelemaan kotiin murheissani. Matkalta ostin ison kasan herkkuja, jotka voisin syödä suruuni. Kotona, juuri avattuani suklaakermajäätelöpurkin, ja hautauduttuani peittoihin katsomaan lempisarjaani, tuli Davis ovesta innosta puhkuen. ”Ostin juuri aivan mahtavat tammat!” Ja niin saapuivat Trinidad Scorpion ja Tasmanian Red Romillyyn. Suruherkut muuttuivat juhlintaherkuiksi ja Romillyn tulevaisuudenlupaukset olivat matkalla kotiin!
Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelussa 28.2.2017 pistein 7 + 40 + 20 + 20 + 15 = 102 p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 7½+6+4½+5½+5+4½+8+7+4 (57,778 %)
Herkkähipiäinen Scorpion on kaunis ja viisas tamma, jonka kanssa on nautinto tehdä töitä. Scorpion inhoaa päähänsä koskemista, mutta muuten se on mielellään palluteltavana ja hoidettavana. Harjaaminen Scorpionin kanssa on tarkkaa ja sillä on tietyt harjat, joilla harjataan tiettyjä kohtia. Scorpion on myös oikea draamakuningatar ja pieninkin haava tai jalan kolautus tuntuu kaatavan sen maailman.

Vikkelä Scorpion sopii erinomaisesti esteratsastukseen tarkan jalkojen käyttönsä ansiosta. Se ei halua missään tapauksessa koskea puomiin ja esteiden ylitys tuntuu käyvän hyvin vaivattomasti. Scorpion on muun päänsä tavoin myös suustaan hyvin herkkä ja se tarvitseekin hyvin pehmeäkätisen ratsastajan. Scorpion rakastaa esteiden hyppäämistä ja oikein innostuneena se heittää pukin tai pari radan jälkeen.

Scorpion toimii myös kouluratsuna, mutta sen liikkeet eivät ole maailman parhaat, jonka vuoksi sen kanssa on päädytty painottamaan esteratsastukseen. Scorpion seuraa ratsastajan apuja hyvin ja tekee siirtymiset erittäin kauniisti. Sen ravi on ponimaisen tikittävää ja lyhyttä, mutta laukka on hyvää, matkaavoittavaa ja pyöreää sopien näin esteratsastukseen mainiosti.

Maastossa Scorpion on hieman kyttäileväinen, se säpsyy herkästi vähän kaikkea, vaikka ei varsinaisesti säikähdäkään. Scorpion on tarkka jaloistaan, joten sen kanssa sujuu vaikeampikin mäkikiipeily. Scorpion löytää aina hyvän paikan honteloille koivilleen ja sillä on uskomattoman hyvä tasapaino, mikäli ratsastaja ei häiritse sitä.

Nokkela ja fiksu Scorpion oppii todella nopeasti ja sen koulutus olikin varmasti yksi kaikkien aikojen helpoimmista. Scorpionille ei tarvitse näyttää kuin liike ja vaaditut avut kerran, niin se heti hoksaa mitä siltä halutaan. Scorpion osaa käyttää taitoaan myös huonoon ja täten se onkin oikea mestari lukkojen avaamisessa. Scorpionin karsinan ja tarhan ovissa onkin pakko pitää varmuuden vuoksi toista lukkoa, johon se ei varmasti yletä.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Gregor evm
rt, 165cm, kwpn
Lugano Philip evm
rt, 164cm, kwpn
The Labyrinth Of Magic evm
Kimberlyn evm
Secret Of Death evm
rn, 163cm, kwpn
Mixtape evm
Solanales evm
Cayenne Golden evm
rn, 167cm, kwpn
Kassel 12 evm
m, 162cm, kwpn
Pendulum evm
Scalesse evm
Black Scorpions Tongue evm
rn, 163cm, kwpn
Marcoux evm
Piri Piri evm

Jälkeläisiä yhteensä 7
1. s.08.12.2015 KWPN-t Tasmanian Red ERJ-I, BA om. Romilly i. Mathemanic
2. s.14.12.2016 KWPN-o Graviton Fall ERJ-I, Q om. Romilly i. God Particle
3. s.01.02.2018 KWPN-o Monaco HMS om. Harmony Sporthorses i. Marocco
4. s.21.03.2018 KWPN-t Arachnida v.d. Romilly om. VRL-11303 i. God Particle
5. s.27.07.2017 KWPN-t Red Dominica FC om. VRL-10533 i. Suburban
6. s.03.05.2017 KWPN-t Pimento Fall om. Stud Roibrant i. Eelco Nij Bijnvank
7. s.17.04.2017 KWPN-o Vucub Caquix om. VRL-05805 i. Xibalba