Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Tiberius x Vishera

Musta (EE/aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
1.2.2017, 0-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Romilly Koulutustaso Ei koulutettu
Kapasiteetti Helppo A / 150cm

Trinity Fall

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Trinity ei onneksemme ole oppinut käytöstapojaan emältään vaan tuntuu olevan sen vastakohta. Trinity nauttii puhtaasta olosta ja hieman prinsessamaisesti kiertää kuralammikot ja pysyttelee muutenkin yllättävän siistinä. Jokseenkin prinsessamainen Trinity on muutoinkin, sillä herkkä ja oman arvonsa tunteva tamma ei suvaitse mitä tahansa kohtelua osakseen ja ilmaisee kyllä epämukavan olonsa varsin näkyvästi.

Käsiteltäessä Trinityn kanssa on pidettävä kiinni sille sopivaksi koetuiksi toimintatavoissa ja tietynlainen helläkätisyys on kaiken a ja o. Tarhasta Trinity tulee joskus kiltisti ja joskus vähän hankalammin. Sateisella tai kylmällä säällä se on onnessaan päästessään takaisin tallin lämpöön, mutta mukavasta auringonpaisteesta se ei kovin mielellään lähtisi töihin ja kääntää selkänsä hoitajalle mielenosoituksellisesti. Sen hankalammaksi tamma harvoin heittäytyy ja lähtee kyllä mukisematta seuraamaan taluttajaansa. Taluttaessa Trinity saattaa keksiä tempauksia hoitajan pään menoksi, esimerkiksi loikkia kuralätäköiden yli tai tehdä muka kovinkin säikähtäneenä sivuloikkia. Näistä selviää hyvällä huumorintajulla ja pitämällä riimunnarusta kovin kiinni. Karsinassaan Trinity odottaa osakseen vain parasta kohtelua. Se ei siedä kovakätisyyttä, kylmiä kuolaimia tai satulan heittelyä selkään puolihuolimattomasti. Trinityn harjat ovatkin erityisen pehmeitä ja kaikki tallityöntekijät on ohjeistettu käsittelemään tammaa erityisen hienovaraisesti. Helläkätisellä otteella ja rauhallisuudella Trinityn kanssa pärjää oikein hyvin.

Ratsastaessa Trinity on hyvin nopea ja herkkä vastaamaan apuihin sekä etenkin esteillä se kuumuu helposti. Paikoillaan tanssahtelu, sivuaskeleet ja toisinaan pukittelukin ovat merkkejä ratsastajan epäselvistä avuista tai liian raskaasta kädestä. Trinityn kanssa saakin olla tarkkana mitä siltä pyytää ja toisinaan tuntuu että pelkkä ajatus riittää kertomaan tammalle mitä siltä haluaa. Sopivalla ratsastajalla Trinity onkin erinomainen esteratsu ja koulukiemuroitakin se taitaa varsin mallikkaasti. Trinityllä on kolme hyvää askellajia ja se kantaa itsensä kauniisti. Esteradalla Trinityn parhaita puolia on sen hyvä matkaavoittava laukka sekä kestävyys. Se ei tunnu väsyvän pitkälläkään radalla ja jaksaa jopa vääntä isompaa vaihdetta vielä suoraan uusintaan. Trinity hyppää myös teknisesti varsin mallikkaasti ja kapasiteettia siltä löytyykin reilusti isoimpiinkin luokkiin. Maastoilu ei ole Trinityn kanssa mitään kovin rentouttavaa puuhaa, vaikka välillä senkin kanssa on hyvä käydä kentänaitojen ulkopuolella. Trinity on hyvä keksimään kaikkea oheistoimintaa maastoreissulle tylsistyessään ja se kannattaakin pitää työn touhussa, jos ei halua väitellä tamman kanssa onko seuraavan mutkan takana mörköjä vai ei.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Tiberius
m, 170cm, kwpn
Tito evm
kwpn
Toto evm
Daniëlle evm
Sterre evm
kwpn
Niek evm
Rebeka evm
Vishera
ERJ-I, FC
m, 166cm, xx
Bulldozer evm
m, 170cm, xx
Opteron xx evm
Lilou de Giles xx evm
Duchess C evm
m, 165cm, xx
Lord Protector xx evm
Rozenn de Tremblay xx evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.22.11.2018 KWPN-o Upsilon Fall om. Romilly i. KHw Omikron