Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Kaartin Public Enemy x Nazli 51

Musta (Ee/aa) - Arabialainen puoliverinen (25%) - 162cm - Ori
1.1.1970, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Rea VRL-10658 Area 51 Arabian Horses Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

Villain 51

Villain ostettiin suoraan kasvattajaltaan suuremman myynnin yhteydessä. Salaa arabialaisesta puoliverisestä haaveillut Asil ihastui Villainissa sen hyvin alkaneeseen kilpauraan ja mielenkiintoiseen sukuun. Musta ori oli myös näyttävä ja hyväliikkeinen, oikein perinteikäs kouluratsu. Valmiiksi hyvin koulutettu ja hinnaltaan ehkä hieman edullinenkin ori oli varma valinta, jota ei tarvitsisi katua.

Kasvattajallaan koko ikänsä ollut Villain oli hyvin koulutettu ja kauniskäytöksinen nuori ori. Kasvattajansa kanssa kouluratsun uran aloittanut Villain oli kilpaillut yhteensä 26 sijoituksen verran ja täten se oli jo Romillyyn tullessa lähes valmis siirtymään heti jalostuspuolelle. Aiemmin Villainilla ei oltu vielä teetetty jälkeläisiä, joten odotimme innolla sen pääsevän näyttämään kykynsä jalostushevosena. Laatuarvosteluita ajatellen Villainille oli kasvattajalla luotu kiva pohja, josta uutena omistajana oli orin kanssa työskentelyä miellyttävä jatkaa.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 5½+8+9½+8+5½+6½+6½+5+5 (66,111%)
Suuresta egostaan tunnettu Villain on mukavuudenhaluinen ja helppo käsitellä. Se yrittää luistaa työstä, jos mahdollista, mutta se ei kuitenkaan koskaan lähde tappelemaan erityisen paljon vastaan. Kärsivällinen Villain kestää huonommankin ratsastajan selässään, eikä se hermostu vaikka kilpailuissakin joutuisi omaa vuoroaan odottelemaan pitkään. Oikea ratsastaja saa Villainista parhaat puolet esiin ja silloin se unohtaa laiskuutensa ja tekee töitä mielellään.

Hoitaessa Villain on kiltti ja oikea mamman mussukka. Se nauttii saamastaan huomiosta, eikä se turhia kiemurtele epämukavammankaan toimenpiteen aikana. Villania voi hoitaa niin karsinassa vapaana, kuin käytävälläkin ja se jaksaa seistä möllöttää paikoillaan kuinka kauan tahansa. Varustettaessa Villainin naamalle nousee nyrpeä ilme, sillä se harvoin innostuu työnteosta, vaikka ratsastaessa se aina onkin korvat hörössä oikein iloisen ratsun näköinen.

Ratsastaessa Villain tottelee apuja herkästi, mutta jos sitä ei pidä tarkasti hallinnassaan, alkaa se helposti tekemään asiat vähän sinne päin. Ori on kaiken kaikkiaan mukava ratsastaa kuuliaisuutensa ja herkkyytensä ansiosta, vaikka se onkin vähän laiskanpulskea. Tottumattomalla ratsastajalla Villain ei ehkä näytä GP –tason kouluratsulta, mutta osaava ratsastaja kaivaa Villainin hienot liikkeet ja eteenpäinpyrkimyksen esiin. Esteillä Villain ei ole kovin kapasiteetikas, se hyppää ihan mukiinmenevästi, mutta ei erityisen mielellään.

Maastoratsuna Villain on vallan mainio, se piristyy selvästi päästessään karistamaan kentän pölyt turkistaan ja tuulettumaan uusiin maisemiin. Villain on varmajalkainen sekä rohkea ja sen kanssa voikin huoletta lähteä matkaan yksinkin. Maastossa Villain myös hyppää hieman mieluummin ja joskus se jopa innostuu hyppäämään ojan ihan omia aikojaan, niin että ratsastaja jää hölmistyneenä ihmettelemään mitä nyt tapahtui.

Taluttaessa ja tarhassa Villain on varsinainen egoilija, se tuo itseään esiin jatkuvasti huudellen tammoille ja steppaillen. Villain on helppo käsitellä, vaikka se vähän esiintyykin, ja sitä voi taluttaa melko huolettomasti. Tarhaillessaan Villain yrittää näyttää olevansa lauman isoin pomo, mutta se palautetaan yleensä pian maan tasalle suurien unelmiensa kanssa.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Kaartin Public Enemy
m, 167cm, trak
Fransdelight
KRJ-I, KTK-II
m, 169cm, trak
Rheinhardt evm
Florinia GER evm
Paranormal Leak
KRJ-II, KTK-II
rn, 160cm, trak
Shotgun Q evm
Dimension 45 evm
Nazli 51
rn, 155cm, awb(50%)
Anakin Moon
KRJ-III
rt, 165cm, fwb
Aranello evm
Troublemaker evm
Cirlye
rn, 142cm, ox
Aali al Masrid evm
Aframiz evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.27.02.2017 AWB-o Jafar v.d. Romilly om. Romilly e. Svajoné