Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Niño Precioso x Zodiac Power Girl

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Tamma
25.1.2017, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Jesy VRL-11942 Zodiac Stables Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Zodiac Poderosa

Poderosa tuli meille yhteistyössä Zodiac Stablesin kanssa tehdystä yhdistelmästä Niño Precioso ja Zodiac Power Girl. Etsin pitkään omista hevosistamme polveutuvalle Niñolle sopivaa tammaa ja viimein löysin Zodiacilta sopivan tamman, jolla oli mielenkiintoinen suku. Poderosa kasvoi emänsä rinnalla Zodiacissa ja vieroituksen jälkeen se siirtyi Romillyn tiloihin koulutettavaksi ja kilpailemaan.
Ei mainittavia saavutuksia.
Poderosa on perusluonteeltaan hyväkäytöksinen ja fiksu tamma, josta löytyy kuitenkin ripaus varsamaista leikkimielisyyttä ja uteliaisuutta. Poderosaa ei kannatakaan jättää karsinaansa vapaana ovi raollaan, sillä se varmasti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja lähtee tutkimaan tallin käytäviä omin päin. Mitään ilkeämielistä Poderosa ei tee vaan sen temput ovat lähinnä huvittavia tallityöntekijöiden mielestä, vaikka ratsastajaa tuskin naurattaa kun ennen valmennusta tamma on kierinyt mutalätäköissä ja repinyt loimensa rikki.

Käsiteltäessä Poderosa on kiltti, mutta karsinassaan se kannattaa siitä huolimatta pitää kiinni. Tamma kun ei aina muista olevansa harjattavana ja keksittyään jotain kivaa karsinan nurkasta pyörähtää ympäri sen enempää ajattelematta saattaen siinä samalla talloa varpaille. Taluttaessa Poderosa on hieman malttamaton ja lähtisi mielellään omille teilleen, mutta kuuntelee kyllä kun sitä muistuttaa kävelyvauhdista ja -suunnasta. Varustaminen sujuu melko kivuttomasti eikä Poderosa luimi satulavyön kiristämisille tai muille toimenpiteille. Poderosan kanssa pärjääkin ihan hyvin, kun pysyy itse valppaana eikä unohda sen ulottuville harjapakkia levitettäväksi tai riimunnarun solmua turhan löysälle.

Ratsastaessa Poderosa on nopea oppimaan uutta ja innokas työskentelijä. Toisinaan se on tosin vähän liiankin innokas ja alkaa sähläämään omiaan. Sileällä Poderosan kanssa saakin tehdä töitä tosissaan, jos sen haluaa kulkevan rauhassa hallitussa muodossa. Se nimittäin paahtaisi mielellään hirveää vauhtia tehtävästä toiseen keskittymättä sen enempää tekemisiinsä. Poderosa vastaa kyllä pidätteisiin hyvin, mutta jonkin aikaa tammalla kestää rauhoittua. Yleensä alkuverryttelyn jälkeen se alkaakin olla jo paremmin hallinnassa. Esteillä Poderosan eteenpäinpyrkivyydestä ei ole niin paljon haittaa, mutta hypätessäkin sitä saa rauhoitella ja muistuttaa ettei esteille rynnitä miten sattuu. Poderosa on hyvin itsevarma ja teknisesti taitava hyppääjä eikä se ymmärrä kieltäytyä hyppäämästä, vaikka lähestyminen menisikin penkin alle. Ratsastajalta vaaditaankin taitoa hillitä tammaa radalla, sillä se kuumuu herkästi ja alkaa juosta rataa läpi aikamoisella vauhdilla. Maastoiluun Poderosa on rohkeana hevosena hyvä ratsu ja maastolenkit ovatkin sen kanssa hyvin reipastahtisia.
3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Niño Precioso
ERJ-I, Q
rtkm, 170cm, kwpn
Quinto Real
ERJ-I, YLA1, KTK-II, KWPN-I, SG
rn, 172cm, kwpn
Spanish Bars
Portaferry Star
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KWPN-I, FC
Sakura Fall
ERJ-I
rnkm, 167cm, kwpn
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
Graff Pink
ERJ-II, KTK-III, QS
Zodiac Power Girl
ERJ-I
rn, 167cm, kwpn
Strongheart
rt, 168cm, kwpn
Shade of Pride
YLA2, ERJ-I, KWPN II
Caramel Sensation
Upside Down GEW
KTK-III, ERJ-II, YLA3, KWPN II
rn, 170cm, kwpn
Big Capitol
Golden Star

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.11.11.2018 KWPN-o Picoso Fall om. Romilly i. Picante Prime