Myyntihevoset

Osa kilpahevosistamme tai vanhemmista jalostushevosistamme on avoimessa myynnissä. Hevoset kilpailevat meillä ollessaan aktiivisesti ja niitä valmistellaan laatuarvosteluun. Ostetulle hevoselle saa tarvittaessa mukaansa sen sivuilta löytyvät tekstit ja lyhytsukuisilla saa käyttää vanhempien sukuselvityksiä halutessaan.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kotia jollekin hevosistamme, otathan yhteyttä sähköpostitse romilly@epikse.net tai laita Keskustan puolella yksityisviestiä(@davis ja @Asil).

Luethan myyntiehdot ennen tarjouksen tekemistä. Joillain hevosista saattaa olla myös erillisiä hevoskohtaisia myyntiehtoja, jotka löytyy niiden omalta sivulta.

Referenssit  

Jericho Undercover

(William V xx x Mengdana xx)

XX, 161cm,

Jerichon syntymäpäivän saa päättää itse, jos sen muuttamiselle on tarvetta ikääntymisen vuoksi. Myös väri on täysin ostajan päätettävissä. Jericho myydään ensisijaisesti kilpailevaan kotiin esteratsuksi, mutta siitä saattaisi olla myös kenttäratsuksi. Ratsastuskouluun Jericho sopii ainoastaan vaativimmille tunneille.


Suvunpituus: Tuontisukuinen

Hevosen omille sivuille  

Marshall

(Marchand x Ciara)

KWPN, 171cm,

Marshallin syntymäpäivän saa päättää itse, jos sen muuttamiselle on tarvetta ikääntymisen vuoksi. Myös väri on täysin ostajan päätettävissä. Marshall sopii kaikkeen niin ratsastuskoulusta vaativamman tason kilparatsastajallekin. Ratsastuskoulukäyttöön myytäessä se suositellaan ruunattavaksi ja toivomuksena olisi saada siitä ensin yksi varsa Romillyyn.


Suvunpituus: Tuontisukuinen

Hevosen omille sivuille  

Okazaki Fall

(Crysis Prime x Okayama Fall)

KWPN, 168, Ruunikonkimo (EE/Aa/Gg)

Japanilinjamme tuorein tamma. Tästä pidätämme oikeuden yhteen varsaan ja haluamme, että Okazaki käytetään ERJL:ssä, sillä sen emälinjan hevoset suuntaavat sinne varmasti myös. Laatuarvostelua varten tarjoamme apuamme tarvittaessa. Okazaki voi olla väriltään myös musta, rautias tai ruunikko.


Suvunpituus: 4-polvinen

Hevosen omille sivuille  

Pyrene

(Maynard x Toxic)

KWPN, 165cm,

Pyrenen syntymäpäivän saa päättää itse, jos sen muuttamiselle on tarvetta ikääntymisen vuoksi. Myös väri on täysin ostajan päätettävissä. Pyrene myydään loppuelämän kotiin, sillä se stressaa vaihtuvista ihmisistä ympärillään ja kaipaa omaa ihmistä, jonka kanssa se varmasti pärjää esteradoilla miellyttämisenhaluisen ja yhteistyökykyisen luonteensa ansioista. Kaunis tamma sopii se kilpailevaan kotiin, että suoraan siitostammaksi, mutta ratsastuskouluun siitä ei ole.


Suvunpituus: Tuontisukuinen

Hevosen omille sivuille  

Carmina v.d. Romilly

(Bilingual Spider x Savage Carina)

KWPN, 165cm, Ruunikko (Ee/AA)

Harvinaisemmista pv -kantakirjoista koostuva suku tarjoaa tälle tammalle erikoisemman suvun ja hyvät geenit kouluradoille. Carmina voi olla väriltään myös musta tai rautias. Sen emä on KTK-kelpoinen suvun puolesta ja mahdollisesti se tullaan kantakirjaamaan.


Suvunpituus: 3-polvinen

Hevosen omille sivuille