Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Virtuaalimaailman Alankomaiden rauhallisella maaseudulla sijaitseva Romilly on täysin varusteltu talli niin huippukilpahevosille, kuin jalostushevosillekin. Uudet ja laadukkaat tilat tarjoavat turvallisen ja mukavan ympäristön työskentelyyn.

Tallit

Kolme uudenaikaiseksi remontoitua ja tilavaa tallia antavat mahdollisuuden todelliseen luksushevosteluun. Valoisat ja suuret karsinat takaavat hevosten hyvinvoinnin ja viimeisen päälle hyvää hoitoa varten Romillystä löytyy muunmuassa solarium ja kävelytyskone. Kauniit vaaleat kivirakennukset ympäröivät tallipihaa idyllisesti tilan pitkästä historiasta muistuttaen.

Treenaus & kilpailut

Monipuolisten treenausmahdollisuuksien ja toimivan kilpailuympäristön ansiosta Romillyssä riittää toimintaa aamusta iltaan. Sekoitepohjaiset kolme kenttää ja kaksi maneesia ovat rakennettu optimaalisiksi kovassakin treenissä oleville hevosille. Lisäksi Romillyn ympäristöstä löytyy lukuisia erilaisia maastoreittejä ratsastuspoluista luonnontilaisiin metsiin.

Tarhaus & laitumet

Suurinta osaa Romillyn hevosista pyritään pitämään laitumilla ympäri vuoden, jotta ne saavat liikkua mahdollisimman paljon ja vapaasti. Laitumia Romillyllä onkin useamman hehtaarin verran. Puuaitaiset ja hiekkapohjaiset tarhat ovat pääasiassa kilpailukaudella olevien hevosten ja jalostusorien käytössä.

Muut tilat

Romillyn päärakennuksessa on muutamia vuokrattavia huoneita esimerkiksi vierailevia valmentajia ja kilpailijoita varten. Siellä toimii myös kahvio, joka saadaan suuremman salin kanssa yhdistettyä isommaksi ruokailutilaksi erilaisia tapahtumia ja koulutuksia varten. Tallipihassa toimii pieni satulaseppä ja valjasmyymälä Romilly Saddlery.