Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
le Rêve Brighton x le Rêve Pipar Princess

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Tamma
4.2.2015, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Sonja VRL-11911 Royal Gear Koulutustaso Helppo A / 160cm
Kapasiteetti Helppo A / 160cm

Bricella RGE

Royal Gearin hieno kasvatti Bricella RGE kasvoi ja kilpaili kasvattajansa hellässä huomassa aina 10-vuotiaaksi asti. Bricella päätettiin myydä omistajan kiireiden vuoksi haikein mielin, eikä ihmekään sillä tamma oli todella hieno.

Bricella oli kilpaillut kasvattajallaan huikeat 38 sijoitusta ja päätettyämme ostaa tamman Romillyyn menestyksekkään kilpailu-uran ja mielenkiintoisen suvun vuoksi, pääsi se heti siitostammapuolelle viettämään eläkepäiviä kilpakentiltä. Kasvattajallaan Bricella ei ollut vielä ehtinyt varsoa kertaakaan ja olimmekin erittäin kiinnostuneita siitä, millaisia jälkeläisiä tamma tulisi maailmaan vielä jättämään.
Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 11.3.2017 pistein 4+3½+6½+3+3½+8½+8+6+7½(56,111%)
Cella on kovin älykkään näköinen yksilö ja sitä se todellakin luulee olevansa, mutta kehtaan olla asiasta eri mieltä. Tamman tempaukset ovat toinen toistaan päättömämpiä, eikä sen menossa meinaa pysyä perässä vaikka painelisi menemään rullaluistimilla ja Lamborghinilla. Toisin kuin suorastaan passiivinen emänsä, Cella on sellainen kipinäpakkaus, ettei ole ennen nähty.

Cellassa riittää pitelemistä suuntaan jos toiseen. Äkäinen se ei suinkaan ole, mutta aivan äärimmäisen innokas ja energinen. Cella on perjaatteessa täysin harmiton, sillä ei se ketään ainakaan tarkoituksellisesti vahingottaisi, ja onhan neiti lempeä ja seurallinen. Se ei kuitenkaan oikein osaa olla aloillaan saatika nätisti, se on sellainen ikuinen kakara. Cella on aina menossa, joten käsittelijän täytyy olla todella taitava ja napakka, jotta tamman meno ottaa oikein suunnan. Tiettyyn pisteeseen asti Cella on ihan nöyrä ja suostuu ihmisten komentoihin, varsinkin jos uudet virikkeet ovat yhtä mielenkiintoisia kuin edelliset, mutta huonoina päivinä sillä meinaa palaa käpy, jos sen suunnitelmia kokojan häiriköidään. Jaa mitäkö tamman suunnitelmiin sitten kuuluu? Syöminen, keppostelu ja ryntäily kilpailevat kaikki kolme ykkössijasta tamman mielipuuhien listauksessa. Vaikkei oikeaa ruokaa olisi tarjolla, niin kaikkea pitää käydä maistamassa, ja jos maistuu pahalta, niin sitten se rikotaan mielenosoituksena. Sille päälle sattuessaan neiti saattaa yrittää rynniä irti ja vapaalle päästyään nauttii vauhdin huumasta oikein toden teolla. Tätä asiaa on työstetty jo pitkään, ja tilanne onkin kehittynyt varsa-ajoista, mutta vaikuttaa siltä, että tamma tulee ikuisesti ottamaan hatkat, jos talutuksessa käytetään vain tavallista riimua ja narua...

Ratsastaessa Cella toimii hyvinä päivinä aivan erinomaisesti. Se kulkee hyvin omalla moottorilla ja sen tasapaino on ykkösluokkaa, eikä tamma turhaan paina kädelle, vaan liikkuu kevyesti avuilla. Erityisesti esteillä tamman intokipinät saavaat aikaan pienen liekin, joskus valitettavasti myös ihan tulipalon. Cella on esteillä aina vähän turhankin reipas, mutta pysyy kokeneella kuskilla hyvin lapasessa, ja hyppää muutenkin erinomaisella tyylillä. Jos virtaa on päässyt kertymään alle yhtään liikaa, Cella pistää sellaisen vaihteen silmään, ettei kyydissä pysyisi edes Chuck Norris. Tätä ongelmaahan ei tietenkään ole nyt ollut, kun tamma koko päivän juoksukaveritarhauksen lisäksi liikkuu vähintään kaksi tuntia päivässä täydellä teholla ratsastettuna ja siihen vielä juoksutukset päälle. Auta armias, jos unohdat ne juoksutukset illalla, niin seuraavan aamun valmennuksessa meno on kuin Formula 1 -radalta. Kouluratsastuksessa Cella on hieman rauhallisempi, muttei mikään erityisen nöyrä temppuilija. Se suostuu mielestään tylsään koulutuuppaukseen vain armeijakomennuksen voimin ja osaakin ihan hienoja juttuja, kun kuski tosissaan päättää, että niitä nyt tehdään. Silloin tällöin ja vähän useamminkin tamma tosin saattaa keksiä, että pieni ryntäily auttaisi tässäkin tilanteessa pääsemään eroon tylsyydestä...

© Sonja VRL-11911
4-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
le Rêve Brighton
ERJ-II, KWPN-I, EV-I
rt, 170cm, kwpn
le Rêve Brutal Brother
ERJ-I, EV-I, YLA2
rt, 170cm, kwpn
le Rêve Latest Version
ERJ-II, EV-I, YLA3, KWPN-II
le Rêve Edelweiss
ERJ-I, YLA2, KWPN-I
Saffron F
ERJ-I, YLA2, KTK-III
rn, 167cm, trak
Gratian SWA
ERJ-I, YLA2
Dark Serafini
ERJ-II, ERL-II, EV-III, YLA2
le Rêve Pipar Princess
ERJ-I, YLA2, KWPN-I, KTK-III
rn, 174cm, kwpn
le Rêve Rolling Stone
HANN-II
m, 166cm, hann
le Rêve Etalon
le Rêve Silence
Lady Mint
ERJ-I, YLA2
rn, 166cm, kwpn
BonBon von Vival D
YLA3
Quick Peace

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.01.06.2017 KWPN-t Daniella Fall om. Romilly i. Escorant Cirein