Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Ultimatum HA x Silent Hill Cliff

Ruunikko (EE/Aa) - Hannoverinhevonen - 169cm - Tamma
10.6.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KV-II

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Sonja VRL-11911 Royal Gear Koulutustaso Grand Prix / 90cm
Kapasiteetti Grand Prix / 90cm

Chiona RGE

Chiona ostettiin Royal Gearista samaan aikaan Bricella RGE:n kanssa. Kasvattajallaan koko ikänsä ollut tamma oli yritetty varsana myydä, mutta koska se ei ollut mennyt kaupaksi, oli se jäänyt kotiin ja siitä oli kasvanut Sonjan silmäterä.

Royal Gearissa kuvankaunis Chiona ehti kilpailla 21 sijoituksen verran Grand Prix luokissa ja erinomaisen koulutuksensa vuoksi sen siirto Romillyyn oli helppo tehdä. Chiona toimi heti uudella ratsastajallaan, Marcelilla, kuin unelma ja luikerteli miehen sydämeen huomaamatta jäädäkseen sinne ikuisesti.
Palkittu KV-tilaisuudessa elokuussa 2016 II-palkinnolla pistein 24.
Yritin ensiksi kaupitella Chionaa maailmalle, mutta huomattuani sen olevan oikea täydellisyyden perikuva, en voinut mitenkään luopua tästä kultakimpaleesta. Huippusukuinen kouluratsun alku jäi kotiin lääpittäväkseni ja olen kieltämättä lellinyt sen aivan piloille. Puuttellisesta kasvatuksestani huolimatta Chiona ei edes ymmärrä termejä ongelma ja haastava.

Chiona on niin käsittämättömän kiltti ja lempeä, etten joskus voi uskoa sitä todeksikaan. Tamma tottelee kaikkia pyyntöjä täysin vastustelematta eikä sitä joudu ikinä vähääkään komentamaan. Se peilailee ihmisen toimia fiksusti: jos täytyy laittaa vauhtia, se kiihdyttää nätisti pyytämättä, tai jos ihmistä ei pelota, niin sitten Chionakin on aivan tyyni. Eläinlääkäri on Chionan parhaita ystäviä ja matkustaminenkin sujuu niin trailerissa kuin rekassa, lentokoneessa tai laivoilla. Helppo kuin heinän teko! Chionan kanssa pääsen aina ylpeilemään kasvatustaidoillani, vaikka todellisuudessa Chiona on varmaankin valinnut tämän kultaisen tien ihan vain sen takia, että herkkupalkkiot eivät ikinä lakkaisi virtaamasta suoraan sen loputtomaan vatsaan. Chiona on perso namusille, eikä sen nappisilmiä oikein pysty vastustamaan. Jos ruokapalkkio meinaa unohtua, tamma kyllä katsoo perään niin surkeana, että itse paholainenkin heltyisi hakemaan ämpärikaupalla porkkanoita.

Mitä ratsastukseen tulee, niin Chiona on kyllä nöyrä, mutta vähän turhankin herkkä. Se lähtee helposti liioittelemaan liikkeitä, jos painetta tulee yhtään liikaa tai vähääkään vinoon. Tamma on niin yritteliäs, että se pyrkii vääntäytymään vaikka minkälaisille urille, jos se ristiriitaisista avuista niin tulkitsee. Kokenut ratsastaja saa Chionan kulkemaan aivan julmetun hienosti! Tammalla on huippulaadukkaat askeleet ja kaikki mitä kouluhevoselta voisi toivoa: näyttävyyttä, elastisuutta, lennokkuutta, tasapainoa ja ryhtiä. Vaikka Chiona onkin herkkä ns. fyysisesti, se ei kuitenkaan ole mikään hermoilija. Kilpailutilanteet ja jotenkin muuten yleensä stressaavat toimet ovat Chionalle kaikki ihan okei, joten treenaminen ja kilpaileminen tämän tamman kanssa on oikein erityisen mukavaa. Chionan kanssa voi myös hypätä esteitä ilman huolia, jos ei laita tavoitteita liian korkealle. Tammalla loppuu ponnu aika pian ja se onkin parhaimmillaan matalilla esteillä.

© Sonja VRL-11911
4-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Ultimatum HA
KV-II, KTK-II
rt, 169cm, hann
Uniaq of Aweia
KRJ-II
rn, 169cm, hann
Welle's Unique
KRJ-II, VVJ-III, YLA2, HANN2, VIR MVA CH
Carianna v. Rouce
CH
Abracadabra HA
rt, 167cm, hann
Agron HA
Admirable CEL
Silent Hill Cliff
rn, 172cm, hann
Suprant Sin
KRJ-I
rn, 172cm, hann
Scaon Quentin
Scaon Prada
Quite Silent Cliff
m, 172cm, hann
Quito Holmes
KRJ-I, YLA2
Fireflies

Ei jälkeläisiä.