Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Excellence RGE x Elessar vd Shadow

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 165cm - Tamma
10.11.2016, 6-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Royal Gear Sonja Koulutustaso Ei koulutettu
Kapasiteetti Helppo A / 150cm

Eskada RGE

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 9+8+7½+7+7½+8½+5½+7+5½
(72,778 %)
Eskada on vähän herkkä ja hienohelmainen tapaus. Se säpsähtää äkkinäisille liikkeille ja loikkii dramaattisesti kuralätäköiden yli sotkematta vuohiskarvaakaan. Sateella se ei haluaisi ulos ollenkaan ja pysähtyy tallin ovelle luimimaan loukkaantuneena siitä, että hoitaja edes kuvitteli sen suostuvan menemään tarhaan tällä säällä. Eskadasta löytyy kuitenkin myös hellittelyä rakastava puoli ja se nauttii puunauksesta ja rapsuttelusta yli kaiken. Ruuan suhteen tamma on aina ollut vähän nirso ja herkkupaloista se ei niinkään välitä elleivät ne ole sen lempparia eli omenaa.

Käsiteltäessä Eskada on yllättävän helppo kaikkine vaatimuksineenkin. Se tulee yleensä mielellään tarhasta takaisin tallin lämpöön ja rakastaa kun sitä puunataan - oli se sitten harjausta, pesua tai kavioiden puhdistamista. Hoitotoimenpiteiden ajan Eskada seisoo aloillaan ja päästyään takaisin oman karsinansa turvaan se ei sieltä poistu ennen kuin pyydetään. Sitä voi siis huoletta pitää karsinassa vapaana, vaikka karsinan ovi olisi auki. Harjatessa Eskada laskee päänsä ja ummistaa silmänsä nauttien täysin siemauksin. Ainoastaan turhan ronskit otteet tai äkkinäiset liikkeet saavat tamman säpsähtämään ja heittelemään päätään äkäisenä. Eskada ei siedä kovakätisyyttä ja sen harjatkin täytyy olla pehmeintä laatua. Kavionsa Eskada antaa puhdistaa yleensä mukisematta, vaikka joskus se vetäisee jalkansa pois hoitajan käsistä turhautuessaan. Satuloidessa Eskada luimii ja nakkelee niskojaan ja vyö täytyy kiristää erityisen varovasti. Mitään uhittelua pahempaa tamma ei tee, mutta sen kanssa kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta joka tapauksessa.

Ratsastaessa Eskada on, jos mahdollista, vielä herkempi kuin muutoin. Sitä inhottaa niin heiluvat jalat, epätasainen istunta kuin ohjista roikkuminenkin. Mikä tahansa edellämainituista saa sen juoksemaan pää ylhäällä tai hyppimään pystyyn mielenosoituksellisesti. Eskada tarvitseekin selkäänsä osaavan ratsastajan, jolla on mielellään erinomainen kehonhallinta. Sopivalla ratsastajalla se kulkeekin kauniisti muodossa ja se osaa olla hyvinkin yhteistyökykyinen vastaten pienimpiinkin apuihin pilkuntarkasti. Sileällä Eskada työskentelee verrattain hyvin eikä se kyllästy koulutreeneissäkään kovin helposti. Tammaan sopiikin sanonta "niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan" ja se antaa kyllä takaisin juuri sitä mitä ratsastaja itse tarjoaa. Esteillä Eskada on reaktiivinen ja herkästi kuumuva tapaus. Siltä löytyy kapasiteettia korkeimmillekin radoille, mutta vaatii oikean ratsastajan saada siitä irti kaikki potentiaali. Eskada hyppää hyvällä ponnulla tarkasti ja jalkojaan varoen sekä etenee esteiden välillä nopeasti. Kierroksia tamma nostaa nopeasti ja sen kanssa saakin olla tarkkana etteivät ne nouse liikaa. Eskada on tarkka lähestymisistä ja se kyllä kieltäytyy, jos ratsastaja epäröi vähänkin tai antaa epäselviä ohjeita. Maastoilu ei ole mitään rennonletkeää puuhaa Eskadan kanssa eikä sen kanssa juuri maastoreissuille osallistuta. Tamma säpsähtelee vähän joka puskalle ja innostuu laukkaamisesta turhan paljon pysähtyen sitten kun itseä huvittaa.
4-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Excellence RGE
ERJ-I, YLA2
rn, 167cm, kwpn
le Rêve Excidi
ERJ-III
rn, 167cm, kwpn
Dream Of Scipio
ERJ-I, KWPN-I, FC
Aurora
ERJ-III, YLA3
le Rêve February Joy
ERJ-I, YLA2, KWPN-I, KTK-III
rn, 169cm, kwpn
Alegre's Musical
ERJ-II, YLA3, KWPN-I
Reorn Doena
ERJ-II, YLA3
Elessar vd Shadow
KTK-II
rn, 165cm, kwpn
Entrap BH
KWPN-III
rn, 168cm, kwpn
Emil BH
EV-I
Redrose BH xx
KTK-III
Elbereth vd Shadow
KTK-II
km, 168cm, kwpn
Honest Broker FW
Elendil vd Shadow

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.20.02.2017 KWPN-t Esprit Fall Premier om. Mandelbacke i. Cassiel Aeris
2. s.21.11.2018 KWPN-o Cypress Fall om. Romilly i. Mahogany WD