Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
le Rêve Fabian x Thousand Dragon

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 167cm - Ori
25.1.2017, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Flamboyant Fall

Flamboyant on oman tammamme Thousand Dragonin viimeinen varsa meidän omistuksessamme. Halusimme jättää tammasta vielä yhden varsan itsellemme ennen kuin myimme sen Royal Geariin. Flamboyant tulee Zodiac Stablesin upeasta kantakirjatusta hollantilaisorista le Rêve Fabianista ja se onkin perinyt isältään komean ulkonäkönsä. Flamboyant osoitti jo nuorella iällä kykynsä esteradoilla ja onkin saavuttanut muunmuassa 8. sijan Cup-kilpailussa 150cm-tasolla.
Ei mainittavia saavutuksia.
Flamboyant on nimensä veroinen hevonen. Se on hyvin itsevarma ja jopa hieman haastava ori, jonka kanssa tulee kuitenkin toimeen hyvillä hermoilla ja huumorintajulla. Flamboyant tykkää esiintyä ja etenkin tammojen huomio täytyy kiinnittää keinolla millä hyvänsä.

Käsiteltäessä Flamboyant on aikamoinen sättääjä ja parhaiten sen hoitaminen onnistuukin käytävällä, jossa sen saa kiinni molemmilta puolilta. Flamboyant on hieman kärsimätön ja harjatessa se liikehtii levottomasti. Varustaminen onnistuu yllättävän hyvin, vaikka esimerkiksi suitsien solkien kiinnittäminen on toisinaan hankalaa orin viskoessa päätään puolelta toiselle. Hoitotoimenpiteet onnistuvat kyllä ajan kanssa kunhan jaksaa orin sirkustemppuja. Taluttaessa Flamboyantilla pidetään aina orikuolainta tai suitsia sekä mielellään pidempää liinaa, sillä se saattaa tehdä yhtäkkisiä pyrähdyksiä ja riekkua muutenkin omiaan.

Ratsastaessa Flamboyant on herkkä ja reaktiivinen hevonen, joka tarvitsee rohkean ja osaavan ratsastajan. Sileällä se tylsistyy helposti ja tarvitsee eteensä uutta tehtävää koko ajan, jottei se ala keksiä omaa tekemistä. Flamboyant osaa kantaa itsensä hyvin ja se taitaa tarvittaessa koulukiemuroita vaativiin luokkiin asti, mutta mikään liitokavio se ei ole. Esteillä orin mielenkiinto säilyy helpommin, joskin se kuumuu herkästi varsinkin radalla. Flamboyantilla on erinomainen hyppytekniikka ja se on hyvin itsevarma hyppääjä, joka menee yli melkeinpä mistä vain. Se vaatiikin ratsastajalta kykyä ohjata se esteille järkevästi ja pitää vauhti maltillisena. Kilparadoilla Flamboyantin tavaramerkiksi on tullut satunnaiset pukittelemiset esteiden välillä sen innostuessa vähän liikaa. Vauhtiakaan orilta ei puutu ja se onkin erityisen hyvä aikaa vastaan.
3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
le Rêve Fabian
EV-I, KTK-II
rn, 166cm, kwpn
Fair Trial Kern
ERJ-I, EV-I, KWPN-II
km, 161cm, kwpn
Ultimately
ERJ-III, YLA3, KWPN-III
Latest Fashion xx
YLA3
Shamrock Lady Kern
ERJ-II
rn, 167cm, kwpn
Chalimar
YLA3
Sunrise Zina
YLA3
Thousand Dragon
ERJ-I, YLA2
rnkm, 168cm, kwpn
Dream of Scipio
ERJ-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
Deus Ex Machina
ERJ-II, BA
Bavaria Solo
km, 165cm, fwb
Ironsky
ERJ-II, KERJ-I, SPL-I, YLA2, VIR MVA CH
Umbrella
ERJ-I, KERJ-I

Jälkeläisiä yhteensä 1