Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Great Lakes x N.L. Guadeloupe

Musta tobiano (Ee/aa/nT) - Hollanninpuoliverinen - 172cm - Ori
13.12.2011, 15-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, First Champion

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja , Stoeterij Toba, NLD Koulutustaso Grand Prix / 70cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Grand Prix / 70cm

Great Spirit

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 4½+8½+5+4+5½+10+6+8½+10
(68,889%)

Palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 I-palkinnolla pistein 8 + 40 + 20 + 20 + 15 = 103 p.
Spirit on oikea rauhallisuuden perikuva, sitä voisi luonnehtia jopa hitaaksi. Se ei turhia hötkyile ja sopii melkeinpä kenen tahansa käsiteltäväksi ja sen selkäänkin uskaltaa laittaa vaikka pikkulapsen. Spirit on jopa vähän ruunamainen eikä sitä ehkä oriksi uskoisi ellei se vilkuilisi välillä mielenkiinnolla tammoja ja hörähtäisi niille juuri ja juuri kuultavasti. Spiritin kanssa onkin mukavaa touhuta ja erityisen miellyttäviä sen kanssa on pitkät ja rauhalliset maastolenkit.

Käsiteltäessä Spirit on kaikinpuolin miellyttävä ja helppo, vaikka taluttaessa sitä saakin välillä raahata perässään. Spirit seisoo harjatessa rauhassa aloillaan joko mutustellen heiniä tai puolinukuksissa. Varustaminenkaan ei saa sitä juuri korvaansa lotkauttamaan. Kengittäjän suurin huolenaihe on miten saada Spirit pitämään jalkojaan ylhäällä. Se nojaa toisinaan koko mahtavan painonsa kengittäjäparan päälle ja oria saakin muistutella välillä, että sillä on kolme muutakin jalkaa millä seistä. Eläinlääkäri on Spiritille hoitaja siinä missä muutkin eikä se juuri ihmettele erikoisempiakaan toimenpiteitä.

Ratsastaessa Spirit on hitaasti syttyvä hevonen, jolta löytyy isot liikkeet ja hyvä moottori kunhan sen saa käyntiin. Spirit kantaa itsensä hyvin ja sillä on kolme hyvää askellajia. Spirit voi olla äkkipikaisemmalle ratsastajalle jopa epämiellyttävän hidas, mutta kun sen kanssa jaksaa työstää alkuverryttelyn hyvin, siitä kuoriutuu hyvinkin eteenpäinpyrkivä ja ketterä kouluratsu. Spiritin kanssa onkin hyvä lähteä jo alkuverryttelyissä hakemaan vauhtia pikkutarkan näpertämisen sijaan, pari kierrosta laukkaa saa sen jo hyvin vireille. Esteillä Spirit ei ole mikään tykki, mutta hyppää tarvittaessa ihan mukiin menevästi radan kuin radan. Nopeutta sillä ei kuitenkaan riitä kisaamaan asti. Maastoilu on Spiritin mieleen ja aukeilla pelloilla siltä löytyy yllättävän paljon vauhtia. Spirit on rohkea hevonen, joka ei turhia säiky maastossa tai kisapaikoilla.

Muiden hevosten kanssa Spirit tulee toimeen hyvin ja se sopiikin kisamatkalle kaveriksi vähän rauhattomammille kavereilleen. Tammoista Spirit ei revi pelihousujaan, mutta noteeraa ne kyllä herrasmiehen elkein.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Great Lakes evm
m tob, 170cm, kwpn
North Star evm
m tob, 168cm, xx
Caribou evm
Furlana Z evm
Naiad Vogue evm
m, 170cm, bwp
Strathspey evm
Kanella evm
N.L. Guadeloupe evm
m, 167cm, kwpn
Falstaff evm
rn, 170cm, old
Fandango I evm
Medeina evm
Rodgaus Galgo evm
m, 169cm, kwpn
Grannus evm
Gallia S evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.16.02.2017 KWPN-o Great Plains om. Romilly e. Liveza
2. s.24.02.2017 KWPN-t Nebula v.d. Romilly om. Romilly e. Stardust
3. s.04.03.2017 KWPN-o Great Gatsby KTK-II, Premier om. Roibrant e. Saratoga