Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Coup De Grâce x James Kidd

Ruunikko (Ee/AA) - Ranskanpuoliverinen - 168cm - Tamma
26.1.2017, 7-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Jackdaw Fall

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Jackdaw on aina iloinen ja rehellinen työmyyrä, joka jaksaa yrittää parhaansa tilanteessa kuin tilanteessa. Sen kanssa onkin mukava lähteä niin treeneihin kuin pitkälle maastolenkillekin. Jackdaw suhtautuu kaikkeen miellyttävän positiivisella asenteella ja se tulee toimeen mainiosti kaikkien kanssa.

Käsiteltäessä Jackdaw on hyvin mutkaton hevonen, jonka voi antaa huoletta vähän kokemattomammankin hoidettavaksi. Se tervehtii tarhan portilla ensimmäisten joukossa tallityöntekijää ja antaa ottaa itsensä kiinni helposti. Taluttaessa tamma seuraa kiltisti pysähtelemättä tai rimpuilematta sen enempää. Karsinassaan Jackdaw rauhoittuu aloilleen eikä sitä tarvitse oikeastaan pitää edes kiinni. Tamma nauttii harjaamisesta etenkin pehmeämmillä harjoilla ja ylimääräiset rapsutukset ne vasta kivoja onkin. Kaviot Jackdaw nostaa kiltisti ilman suurempaa taistelua ja varustaminenkin onnistuu vaivattomasti. Toisinaan tamma suhtautuu varsamaisella uteliaisuudella toimenpiteisiin ja saattaa nuuhkaista hoitajan kädessä olevia harjoja ennen kuin antaa luvan jatkaa. Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat vanhoja tuttuja Jackdawin kanssa ja molemmat saavat hoitaa työnsä rauhassa.

Ratsastaessa Jackdaw on reipas ja rehti hevonen, joka vastaa hyvin apuihin. Vauhtia tammalta ei puutu ja nopeuteen perustuvat uusintaradat ovatkin sen bravuuri. Sileällä Jackdaw työskentelee mielellään ja se kantaa itsensä hyvin, mutta mikään liitokavio se ei ole. Sen miellyttävän pehmeät, mutta hieman vaatimattomat askellajit eivät sovellu oikein kouluradoille. Esteitä tamma tuntuu itsekin rakastavan. Se hyppää hyvällä ilmavaralla ja on yllättävän notkea hevonen isosta koostaan huolimatta. Jackdawilla on hyvin säädeltävä laukka ja se vastaa hyvin pidätteisiin, joten pienemmätkään areenat harvemmin tuottavat ongelmia. Jackdaw on kaiken kaikkiaan todella työteliäs hevonen ja se yrittää aina parhaansa suhtautuen uusiin haasteisiin positiivisella mielenkiinnolla. Tamma onkin hyvin yritteliäs hyppääjä ja ratsastajan on oltava se riskitietoisempi osapuoli, sillä se yrittää hypätä vaikeimmistakin paikoista loppuun asti. Maastossa Jackdaw on rauhallinen eikä se säikähtele traktoreita tai muita kummallisuuksia mitä vastaan voi tulla. Sen kanssa onkin mukavaa lähteä pitkälle lenkille treenipäivien lomassa.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Coup De Grâce
rn, 168cm, sf
Coup d'État evm
rn, 165cm, sf
Révolution evm
Duchesse de Villeneuve evm
Joie d'Sauvage evm
mkm, 166cm, sf
Jeu Parti evm
Joie De Vivre evm
James Kidd
ERJ-II, FC
rn, 174cm, sf
Prophéte evm
rn, 172cm, sf
Prospect Sr evm
Alizé de Berry evm
Pyrates Blanc evm
rnkm, 168cm, sf
Bellamy evm
Tortuga evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.09.10.2018 KWPN-t Bring Me That Horizon om. Romilly i. Shadowman Fall