Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Prophéte x Pyrates Blanc

Ruunikko (Ee/AA) - Ranskalainen puoliverinen - 174cm - Tamma
11.3.2011, 14-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-II, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Fabrice Deniel, FRA Koulutustaso Vaativa B / 150cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 150cm

James Kidd

Ostimme Kiddin Fabrice Denieliltä tämän loukkaannuttua pahasti toiselta hevoselta pudottuaan. Fabrice vannotti meitä pitämään tammaa kuin kukkaa kämmenellä, sillä se oli hänen silmäteränsä, eikä hän olisi millään halunnut luopua rakkaastaan. Kidd oli kuitenkin parhaassa kilpailuiässä, eikä siitä ollut vielä siitostammaksi näyttöjen puuttuessa, joten Fabrice joutui tekemään raskaan päätöksen ja luopumaan tammasta.

Davis otti sydämen asiakseen huolehtia tammasta itse ja hyvä että tallityöntekijät saivat koskea Kiddiin. Hän tekikin tamman kanssa vaikuttavan kilpauran ja astutti tämän päätteeksi Kiddin orilla Iconoclast toivoen varsasta itselleen yhtä rakasta kuin Kiddistä oli muodostunut kilpailuvuosien kuluessa. Pyraten kasvaessa ja hioutuessa huippukuntoiseksi kilpahevoseksi tajusimme pikkuhiljaa kuinka hyvä jalostustamma meille Kiddistä oli kuoriutunut.
Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 2/18 II-palkinnolla pistein (8,5 + 41 + 17 + 22 + 5,5 = 94p.)

First Champion RHLA:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 9½+6+6½+7½+6½+6+7½+6+6½ (68%).
Kidd on oikea malliestehevonen, se on reippaasti eteenpäinpyrkivä, mutta samalla helposti kiinniotettava ja sen laukka on erinomainen työstettävä. Utelias ja pilke silmäkulmassaan elävä tamma rakastaa uusia asioita ja haasteita. Sen hyvään luonteeseen on varmasti vaikuttanut pitkälti luotettava ja pitkäaikainen entinen omistaja Fabrice, joka on hellällä kädellä opastaen tutustuttanut tamman pienestä pitäen kilpahevosen elämään.

Hoitaessa Kidd on kuin joka tytön päiväuni. Se hörisee hoitajalleen tämän astuessa karsinaan ja tervehtii tätä painamalla turvan poskeen. Harjaamisesta tamma nauttii ja sulkee silmänsä luottavaisin mielin lepuuttaen takajalkojaan vuorotellen. Varustaminen onnistuu samaan malliin Kiddin pikku hiljaa heräillessä töitä varten.

Kentällä työskennellessään Kidd on halukas liikkumaan ja sen kanssa ei raippaa tai kannuksia tarvitsekaan. Kevyt painallus pohkeilla riittää aina ja Kidd onkin helppo koota liikkumaan oikein päin ja avuilla. Tanssijan lailla liikkuva tamma osaa joka liikkeen kuin unissaan, vaikka sen taidot eivät ihan huippukouluratsun luokkaa olekaan. Esteillä tamma syttyy vielä uuteen liekkiin ja sen silmistä paistaa ilo joka hypyllä. Kidd innostuu helposti hyppäämään, eikä sen kanssa tarvitsekaan pelätä kieltäytymisiä. Joskus Kidd kuitenkin onnistuu sähläämään niin, että pudotuksia sattuu ja sen kanssa tarvitseekin olla vähän hereillä, jotta tamman hermot pysyvät kasassa ja keskittyminen hyppäämisessä.

Tarhassa Kidd on hieman valikoiva kavereistaan, se ei ihan joka tammaa siedä lähellään, mutta pääpiirteittäin se tulee kuitenkin toimeen vähän epämieluisammankin kaverin kanssa. Parhaiden kaveriensa kanssa Kidd voi syödä samasta heinäkasastakin, mutta inhokkejaan se ei päästä lähellekään ruokailun aikana ja saattaa jopa yrittää varastaa näidenkin heinäkasat. Varsoistaan tamma pitää tarkan huolen ja se toimii päiväkodintätinä mielellään myös vähän huolettomampien tammojen varsoilla. Kidd onkin oikea esimerkkiäiti ja johdonmukaisella ja päättäväisellä komennuksellaan se pitää tarkan huolen, että varsat oppivat nopeasti kunnon hevosen käytöstavoille.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Prophéte evm
rn, 172cm, sf
Prospect Sr evm
m, 174cm, xx
Prophetiae evm
First Omen evm
Alizé de Berry evm
rn, 170cm, sf
Newton evm
Chinook evm
Pyrates Blanc evm
rnkm, 168cm, sf
Bellamy evm
m, 166cm, bwp
Besarion evm
Pawtuxet Eternal evm
Tortuga evm
rnkm, 170cm, kwpn
False Flag evm
Queen Anne evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.01.10.2016 KWPN-t Pyrate Fall ERJ-I, KTK-II, KWPN-II, SG om. Romilly i. Iconoclast
2. s.17.01.2017 KWPN-o Battaglia Fall om. Moonrise i. Bataillon
3. s.26.01.2017 SF-t Jackdaw Fall om. Romilly i. Coup De Grâce
4. s.04.02.2018 SF-t Aveline Fall om. Beaumont i. Xibalba