Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Gregorian x Wivi Jazz

Ruunikko (EE/AA) - Hollanninpuoliverinen - 172cm - Ori
12.7.2008, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


QS

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Filip Penner, NLD Koulutustaso Vaativa B / 150cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 150cm

Karkadann

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Quintessential RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 7+6+3+4+7+3½+6+4½+4½
(50,556 %)
Pomminvarma Karkadann ei turhia säpsy ja sen kanssa voisi lähteä lenkkeilemään vaikka sotatantereelle. Karkadann onkin oikea luottoratsu mitä tulee erikoisesteisiin: se hyppäisi vaikka kaivoon niin pyydettäessä. Karkadann saattaa tallissa olla ajoittain hankala, se luimii ja näykkii joitakin ihmisiä, vaan ei tietenkään kaikkia, jotta sen käytös olisi ennalta arvattavaa.

Karkadann hyppää aina mielellään ja kenen kanssa tahansa. Se vaatii jokseenkin voimakasta eteenratsastusta pärjätäkseen kilpailuissa ajan kanssa, mutta muuten siihen voi aina luottaa. Tarkkaan hyppäävä Karkadann jättää aina suuren ilmavaran, eikä sen jäljiltä tarvitse puomeja maasta nostella. Ori hyppää mistä tahansa sitä pyydetään menemään ja kieltäytymisiä ei harrasteta, ellei ratsastaja mokaa teiden ratsastuksen kanssa ja pahasti.

Kouluradallakin Karkadann on esteratsuksi jopa keskivertoa parempi. Se vaatii liikuntaa niin paljon pysyäkseen edes siedettävässä mielentilassa, että sille käy liikunta kuin liikunta lajista välittämättä. Karkadannista ei kuitenkaan kenttäratsuksi ole lyhyehkön laukan vuoksi, jonka takia sen on vaikea pysyä riittävässä temmossa maastoesteradalla. Ori kuitenkin nauttii maastoesteiden hyppäämisestä ja muutaman päivän hyppäämisen jälkeen se onkin kuin eri hevonen myös tallissa.

Hoidettaessa Karkadann ei ole ihan niin helppo, kuin ratsastettaessa. Se inhoaa joitakin ihmisiä suorastaan sydämensä pohjasta, eikä kukaan oikein tiedä miksi. Siedettävämmänkin ihmisen kanssa Karkadann saattaa joinain päivinä luimia ja yrittää näykkiäkin. Karkadann haluaisi olla omassa rauhassaan, eikä se pidä ylimääräisistä huomionosoituksista laisinkaan.

Omissa oloissa viihtyvä Karkadann ei pidä erityisesti myöskään muista hevosista, eikä sitä kannata tarhatakaan muiden kanssa. Laitumella ori pärjäilee sellaisten kavereiden kanssa, jotka antavat sille omaa tilaa. Ahtaammassa tarhassa tappelu on varma, varsinkin jos toinen ei osaa pysyä perimmäisessä nurkassa piilossa. Tammoista Karkadann, yllättäen, kuitenkin pitää ja niiden kanssa sitä voisi pitää vaikka samassa karsinassa, jos pelkoa ei-toivotuista varsoista ei olisi.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Gregorian evm
rn, 167cm, kwpn
RN Serpente evm
rt, 162cm, kwpn
Italian Dream evm
Bounty Killer evm
Medina evm
rn, 162cm, kwpn
Siuron Sassoon evm
On Point evm
Wivi Jazz evm
rn, 168cm, kwpn
Fantaisie evm
rn, 164cm, kwpn
Yes, Sir! evm
Pente xx evm
Saran evm
mkm, 165cm, kwpn
Solomon evm
Matadiva evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.30.11.2016 KWPN-o Karadhras Fall ERJ-I, KTK-II, FC om. Romilly e. Portaferry Star
2. s.06.01.2017 KWPN-t Alea van der Roibrant om. VRL-08368 e. Nineke von Kattenberg
3. s.26.03.2017 KWPN-x xxxx om. Mahd. myynnissä e. Darling Cleopatra