Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Cependant x Chasse de Nyx

Rautias (ee/Aa) - Ranskanpuoliverinen - 169cm - Tamma
8.2.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja , Écuries de Nyx Koulutustaso Helppo A / 150cm
Maahantuoja Yateley Showjumpers Kapasiteetti Helppo A / 150cm

L'eau de Nyx

L'eau ostettiin Yateley Showjumpersista, koska meillä oli tarve saada lisää tuontisukuisia tammoja talliin. L'eaussa iskimme heti silmämme harvinaisempaan rotuun ja olihan tamma upean näköinenkin.

Yateleyyn L'eau oli tullut kasvattajaltaan Écuries de Nyxiltä, jossa se oli peruskoulutettu ja sen kanssa oltiin kilpailtu muutamissa nuorten luokissa harjoituksen vuoksi. L'eau myytiin Yateleyyn toiveena välittää se kilpailevaan kotiin, jossa tamma pääsisi myös jalostukäyttöön.
Ei mainittavia saavutuksia.
L'eau on perusluonteeltaan hyväkäytöksinen ja kiltti tamma sekä varsin mutkaton tapaus mitä tulee normaaleihin arkirutiineihin. Se osaa kuitenkin olla tietyissä tilanteissa myös hieman kärsimätön eikä esimerkiksi jaksaisi kisamatkoilla seisoskella hevosautossa kiinni kytkettynä. L'eau onkin hyvä keksimään itselleen tekemistä tylsistyessään eikä sen touhut ole aina ihmisten mieleen. Tamman kanssa on kuitenkin helppo tulla toimeen kunhan se saa riittävästi aktiviteettia päiviinsä eikä jää karsinan perälle seisoskelemaan kovin pitkäksi aikaa.

Käsiteltäessä L'eau on kiltti, mutta hoitotoimenpiteet ovat sen mielestä varsin tylsiä. Harjatessa se ei millään malttaisi pysyä aloillaan vaan pyörisi mielellään ympäriinsä tutkien harjoja ja hoitajan taskuja. L'eau onkin hyvä pitää kiinni hoidettaessa ja sille voi antaa vaikka vähän heiniä mutusteltavaksi, jos ei jaksa seurustella tamman kanssa. Kavioiden puhdistaminen on aina oma urakkansa L'eaun kanssa, sillä se ei millään jaksaisi pitää jalkaa ylhäällä ja seistä hiljaa paikallaan koko toimituksen ajan. Varustaminen onnistuu hyvin ja L'eaukin jaksaa tämän osuuden paremmin tietäessään pääsevänsä kohta ulos. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa L'eau tulee toimeen, mutta etenkin kengitys on sen mieleen ihan kuolettavan tylsää puuhaa eikä se jaksaisi millään seistä niin kauan aloillaan. Kärsivällisyydellä tamman kanssa yleensä pärjää parhaiten ja osoittamalla sille selvät rajat.

Ratsastaessa L'eau on herkkä ja luonnostaan hyvin eteenpäinpyrkivä. Se vastaa pienimpiinkin apuihin nopeasti sekä tarkasti ja välillä sen kanssa onkin ongelmia, kun tamma vastaa sellaisiinkin apuihin, joita ratsastaja ei itse ole huomannut antaneensa. L'eaun kanssa saakin olla tarkkana omista käsistään ja jaloistaan ettei se pääse liioittelemaan apuja sivuaskelilla, tarpeettomilla pysähdyksillä tai laukkapyrähdyksillä. L'eau tykkää liikkua nopeasti ja se työskentelee mielellään, mutta saman tehtävän tahkominen alkaa kyllästyttää sitä nopeasti. Kouluratsastus ei olekaan sen lempilaji ja vaikka se osaakin liikkeitä ihan hyvin ja kantaa itsensä kauniisti, on koulutreenit yleensä tamman kanssa vähintäänkin haastavia. Esteillä L'eau toimiikin huomattavasti vaivattomammin kun se saa eteensä kokoajan vaihtuvia tehtäviä ja tekeminen on tarpeeksi reipasta. L'eau onkin vikkelä jaloistaan sekä tarkka hyppääjä eikä aikarajat tai tiukat tievalinnat ole sille mikään ongelma. L'eaun kanssa haastavinta esteradalla onkin pitää se rauhallisena ja laukka tarpeeksi lyhyenä sarjaväleihin.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Cependant evm
rt, 170cm, sf
Camille evm
m, 168cm, sf
Malthaus evm
Nereis evm
Brillium evm
rt, 164cm, sf
Bratoille evm
Kennedy evm
Chasse de Nyx evm
rtkm, 166cm, sf
Bellhop evm
mkm, 170cm, sf
Menthol evm
Harriet evm
Toutefois evm
rt, 167cm, sf
Obscurité evm
Telara evm

Ei jälkeläisiä.