Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Santiago Joe x Osaka Fall

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Tamma
9.2.2017, 0-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Romilly Koulutustaso Ei koulutettu
Kapasiteetti Helppo A / 150cm

Okayama Fall

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Okayama on vähintäänkin yhtä hauska ja räiskyvä tapaus kuin emänsäkin. Sen kanssa saa olla hermot rautaa ja huumorintaju matkassa, vaikka eihän tammalle voi joka tapauksessa kovin kauaa olla vihainen. Vauhdikas Okayama olisi koko ajan menossa ja se turhautuu joutuessaan seisoskelemaan karsinassaan alkaen keksiä itselleen kehittävää tekemistä kuten esimerkiksi ruokakupin reunojen järsiminen. Tamman kanssa saakin olla valppaana pysyäkseen sen aivoitusten perässä ja se osaa kyllä käyttää hyväkseen pienenkin herpaantumisen. Perusluonteeltaan Okayama on kuitenkin varsin kiltti ja hyväkäytöksinen kunhan saa tarpeeksi aktiviteettia ja puuhasteltavaa päiviensä täytteeksi.

Käsiteltäessä Okayaman kanssa saa olla silmät selässäkin. Se hyörii ja pyörii karsinassaan, tutkii harjapakkia, härnää vähän vierustoveria ja kun hoitaja tajuaa sitoa sen kiinni alkaa se leikkiä riimunnarulla. Käytävällekin tamman voi kiinnittää, jos jaksaa kuunnella kun se kalisuttelee ketjuja kuin mikäkin kummitus ja kuopii lattiaa etujaloillaan. Harjatessa Okayama kyttää välillä uteliaana mitä hoitaja touhuaa ja yrittää välillä tutkia vähän takataskuja namujen toivossa. Kavioita se ei millään jaksaisi pitää ylhäällä ja niiden puhdistaminen onkin välillä aikamoista taistelua. Kun viimein Okayaman on saanut puhtaaksi, se antaa yllättävän hyvin laittaa varusteet tietäen nyt vihdoin pääsevänsä ulos. Itseasiassa se seisoo jopa hiljaa paikallaan satuloidessa ja pitää kinttunsa maassa suojia laittaessa.

Ratsastaessa Okayaman touhukkuudesta ja ylimääräisestä energiasta on jopa hyötyä. Se on varsin helppo saada suuntaamaan kaikki ylimääräinen energiansa harjoituksien tekemiseen. Okayama onkin varsin yritteliäs ratsu ja se tekee töitä mielellään, joskin kyllästyy samojen asioiden jatkuvaan toistoon. Kyllästyessään sen keskittymiskyky alkaa rakoilla ja muut asiat alkavat vaikuttaa mielenkiintoisemmilta. Okayama on luonnostaan eteenpäinpyrkivä hevonen, joka vastaa hyvin pidätteisiin ja se onkin helppo ratsastaa ohjan ja pohkeen väliin. Sillä on isot matkaavoittavat askeleet ja esteluokkien aikarajat eivät ole mikään ongelma tälle hevoselle. Okayama hyppää vaivattoman oloisesti ja tarkasti tekemättä esteistä sen suurempaa numeroa. Se on kuitenkin yllättävän riskitietoinen kaikesta riehakkuudestaan huolimatta eikä lähde yrittämään pieleen menneestä lähestymisestä hyppyä. Okayaman kanssa saakin olla itse hereillä ja tarkkana lähestymisien ja tievalintojen kanssa. Maastolenkit ovat ihan ehdotonta vapaapäivien viihdettä Okayaman kanssa. Se rakastaa pitkiä laukkapätkiä ja vaihtelevassa maastossa rämpimistä. Okayama on myös miellyttävän tasainen maastossa eikä se säikähtele hämärässäkään epäilyttävän näköisiä puskia tai postilaatikoita.
3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Santiago Joe
ERJ-I
rn, 168cm, trak
Ernesto Guevara Lime
ERJ-I, YLA2
rn, 170cm, trak
Mr. Ex
ERJ-I
Chimera II
Dark Sherrie
ERJ-I, YLA2
rn, 169cm, trak
Split Your Soul
Sxxmachine
ERJ-I, YLA1
Osaka Fall
rt, 168cm, kwpn
Graviton Fall
rn, 170cm, kwpn
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
Trinidad Scorpion
ERJ-I
Kyoto Fall
rt, 166cm, kwpn
Cortés 12
Nagano Flame

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.22.02.2017 KWPN-t Okazaki Fall om. Romilly i. Crysis Prime