Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Iconoclast x James Kidd

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 172cm - Tamma
1.10.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, KTK-II, KWPN-II, SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Pyrate Fall

Merirosvotammamme Pyrate sai nimensä Davisin katseltua yötä päivää merirosvoelokuvia ja innostuttua aiheesta pahan kerran. Iconoclastin ensimmäinen varsa sai alkunsa oikeastaan jo ennen kuin tajusimme sen isän hienouden. Tällöin orin oli tarkoitus vielä lähteä myyntiin ensimmäisen varsansa jälkeen. Huomattavasti tärkeämpänä Pyraten suvussa pidimme sen hienoa emätammaa James Kiddiä.

Mahdottoman utelias tammavarsa Pyrate valloitti pienenä koko tallin henkilökunnan sydämet ja siitä taisi tulla yksi lellityimmistä hevosistamme. Lepsusti koulutetusta tammasta tuli yllättävän hyvä kilpahevonen ja vielä enemmän ihmeissämme olimme, kun tamma toi kotiin RHLA:n tilaisuudesta Superior Grade –palkinnon. Jalostuksessa odotammekin Pyratelta paljon, sillä se on jo nyt ehtinyt jättämään mahdottoman hienoja jälkeläisiä ja toiveena olisi jatkaa jalostusuraa vielä parin varsan verran.
Superior Grade RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 8+8+10+10+7+10+6½+6½+7
(81,111 %)

Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelutilaisuudessa 1/18 pistein 7,5 + 40 + 22 + 20 + 12 = 101,5p.

Kantakirjattu Hevoskantakirjaan II-palkinnolla tilaisuudessa 11/18 pistein 19 + 19 + 19 + 20 = 77p.


Palkittu II-palkinnolla KWPN-yhdistyksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 pistein 3 + 2 + 40 + 10 + 10 + 7,5 = 72,5p.

31.03.2018 Auric Dressage, irtoSert (Päätuomari: Kati)
Utelias ja kaikesta kiinnostunut Pyrate on aina tutkimassa kaikkea kuin mikäkin Indiana Jones. Tamman nimeksi olisikin ehkä pitänyt antaa jotain tutkimusmatkailija-aiheista. Karsinaan tullessa Pyrate tutkii aina hoitajan taskut ja hiukset läpi, josko sille löytyisi jotain herkkuja. Ratsastaessa tamma maistelee ratsastajan varpaita ja menee esteille rohkeasti nyppäisemään koristekukkasen sieltä ja toisen täältä pukaten ohimennen koko esteen kumoon.

Karsinassa Pyrate on onneksi varsinainen mallioppilas ja kiltti kuin lammas. Se seurailee mielellään hoitajan touhuja ja auttaa tätä heittelemällä harjat ulos kopastaan. Pyraten saa varustaa rauhassa ilman kiinnisitomisia tai pelkoja haukatuista käsivarren palasista. Korkeintaan satulavyötä kiristäessä Pyrate tutkii farkkujen takataskut kuin mikäkin taskuvaras ja tuhahtaa kyllästyneesti, kun ei löydäkään niistä mitään.

Töihin päästyään Pyrate on kiinnostunut hommasta tasan niin kauan kuin tehdään uusia asioita. Pitkä samojen asioiden tahkominen ei jaksa kiinnostaa sitä ja sen kanssa saa olla välillä todella kekseliäs, kun pitäisi treenata yhtä asiaa sadalla eri tavalla. Toisaalta uusien asioiden opettaminen uteliaalle, kekseliäälle ja älykkäälle tammalle on melko helppoa, se yleensä hoksaa hyvin helposti mitä siltä yritetään vaatia.

Pyrate onkin enemmän esteratsuksi kuin kouluratsuksi soveltuva. Uteliaan luontonsa vuoksi se ei tajua pelätä asioita, vaan sen mielestä kaikkea omituista kuuluu mennä tutkimaan. Pyraten kanssa onkin hyvä kiertää erikoisesteet läpi ennen radan aloittamista, jotta se ei jää ihmettelemään niitä radan aikana liiaksi. Pyrate hyppää hyvällä tekniikalla halukkaasti ja isolla ponnulla, niin että ilmavaraa jää aina reilusti. Vauhdikas tamma jaksaa vaihtuvia esteratoja ja tehtäviä paljon paremmin kuin aina samoja vanhoja kouluratoja ja se onkin selvästi tyytyväisempi hyvin menneen esteradan, kuin kouluradan jälkeen, vaikka se saisikin kehuja molemmista yhtä paljon.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Iconoclast
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KTK-II, PM
mkm, 170cm, hann
Iconos evm
km, 168cm, hann
Isidor evm
Herzogs Milkyway evm
K Cinnabun evm
m, 168cm, hann
Samaritan evm
K Cupcake evm
James Kidd
ERJ-II, FC
rn, 174cm, sf
Prophéte evm
rn, 172cm, sf
Prospect Sr evm
Alizé de Berry evm
Pyrates Blanc evm
km, 168cm, sf
Bellamy evm
Tortuga evm

Jälkeläisiä yhteensä 6
1. s.30.11.2016 KWPN-o Art of War ERJ-I, Q om. Romilly i. Man of War
2. s.23.02.2017 KWPN-t Seven Seas om. Romilly i. Stormy Tornado
3. s.07.03.2017 KWPN-t Caribbean Fall om. Harmony Sporthorses i. Last Man Standing
4. s.04.01.2018 KWPN-o Gravitino Fall om. VRL-08179 i. Graviton Fall
5. s.14.03.2018 KWPN-o Morgai Fall om. Harmaatuulen oriasema i. Karadhras Fall
6. s.20.09.2018 Z-t Fehler Galadriel Z om. Fehler Stud i. Fehler Gabriel Z