Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Stormy Tornado x Pyrate Fall

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Tamma
23.2.2017, 1-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Seven Seas

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Seven on selvästi seuraillut emänsä esimerkkiä varsana ja siitä onkin kasvanut samanlainen utelias uusien haasteiden ystävä. Fiksu ja hyvin käyttäytyvä tamma on ollut helppo koulutettava, sillä se oppii mielellään uutta ja keksii vieläpä varsin nopeasti mitä siltä halutaan. Seven on aina valmiina uuteen päivään täynnä intoa ja energiaa eikä se tunnu koskaan kyllästyvän ihmettelemään ja tutkimaan uusia asioita.

Käsiteltäessä Seven on hyvin kiltti tamma eikä se luimistele korviaan juuri koskaan. Tarhasta Seven tulee innolla ihmisen luo haistelemaan käsiä ja vaatteita herkkujen toivossa. Jos tamman haluaa oikein voittaa puolelleen, kannattaakin pitää aina varalta pari porkkananpalaa taskun pohjalla. Seven seuraa taluttaessa nätisti tutkaillen ympäristöään ja toisinaan pysähtyen nyppimään herkullisen näköisiä ruohonkorsia tai ihmettelemään jotain. Karsinassaan se on melko rauhallinen tapaus eikä turhia pyöri ja voi näin ollen olla vapaanakin - tosin karsinan ovi kannattaa pitää kiinni, sillä Seven kyllä käyttää tilaisuuden hyväksi lähtien pienelle tutkimusmatkalle. Harjatessa ja varustaessa Seven tykkää tutkia harjoja, satulaa ja mitä nyt hoitajalla sattuukin olemaan mukanaan. Harjapakki onkin paremmassa turvassa vaikka käytävällä, jollei halua keräillä harjoja pitkin karsinaa.

Ratsastaessa Seven on ihastuttavan avoin ja rehellinen työmyyrä. Se suhtautuu sille annettuihin tehtäviin aina iloisella ja miellyttämishaluisella asenteella työskennellen sataprosenttisesti. Seven pitää erityisesti vaihtuvista ja uusista harjoituksista kyllästyen saman asian tahkomiseen nopeasti. Mitään omia temppuja Seven ei ala harrastaa, mutta useamman toiston jälkeen se ei enää jaksa keskittyä kunnolla ja alkaa muuttua hieman laiskahkon oloiseksi suorituksissaan. Sileällä Seven kulkee kauniissa muodossa ja sillä on miellyttävät pehmeät askellajit, joita kelpaa katsellakin. Esteistä tamma pitää kuitenkin enemmän ja vaihtelevat radat saavat sen mielen pysymään virkeänä. Seven hyppää reilulla ilmavaralla eikä se tunnu pelkäävän mitään. Erikoiset johteet ovat sen mielestä vain mielenkiintoisia ja se haluaakin rataa ennen tutustua niihin lähemmin. Sevenillä on hyvin etenevä tahdikas laukka, joka on helposti säädeltävissä sarjaväleihin ja lähtee siitä ihan mukavasti vauhtia uusintakierroksillekin. Esteillä Sevenin mielenkiinto tehtäviin pysyy hyvin ja se sopii hyvin kaikenlaisille ratsastajille.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Stormy Tornado
rn, 168cm, kwpn
Super Edward
rn, 167cm, kwpn
Super Edvin evm
Edelweiss evm
Sweet Melody
rn, 164cm, kwpn
Quick Step evm
Sweet Romance evm
Pyrate Fall
ERJ-I, KTK-II, KWPN-II, SG
rn, 172cm, kwpn
Iconoclast
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KTK-II, PM
mkm, 170cm, hann
Iconos evm
K Cinnabun evm
James Kidd
ERJ-II, FC
rn, 174cm, sf
Prophéte evm
Pyrates Blanc evm

Ei jälkeläisiä.