Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Nevermore x Bedtime Story

Musta (EE/aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
30.11.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, KWPN-II, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Grand Prix / 80cm
Kapasiteetti Grand Prix / 80cm

Tamerlane v.d. Romilly

Tamerlane tulee omista tuontihevosistamme Nevermore ja Bedtime Story, jotka molemmat edustavat puhtaita KWPN-linjoja. Tamerlane on molempien vanhempiensa ensimmäinen jälkeläinen ja odotimmekin sen syntymää mielenkiinnolla. Kun marraskuussa 2016 Betty varsoi pienen mustan varsan, ihastuimme siihen ensisilmäyksellä. Tamerlanesta kasvoikin lupaava nuori kouluhevosen alku ja odotamme siltä suuria niin kilpahevosena kuin jalostuskäytössäkin.
Quality RHLA:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 8½+3½+3+3½+9+8+3+7+8½ (60%).

Palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 I-palkinnolla pistein 8,5 + 40 + 25 + 20 + 15 = 108,5 p.

Palkittu KWPN-yhdistyksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 II-palkinnolla pistein 3 + 3 + 40 + 10 + 10 + 7 = 73p.
Varsin herkkä ja itsepäinen Tamerlane loukkaantuu ja järkyttyy syvästi, jos sitä hoitamaan saapuukin väärä ihminen. Yhden ihmisen hevosena Tamerlane toimii parhaiten oman hoitajansa kanssa ja muut saavat tuta orin vihan hampaiden kalistessa ja jalkojen uhkaavalla nostelulla. Hoitaessa Tamerlane menee jotenkuten vieraankin ihmisen kanssa, jos sen laittaa käytävälle kiinni molemmin puolin. Parasta kaikille kuitenkin on, jos Tamerlanen kanssa touhuaa vain yksi ihminen, johon se voi luottaa sataprosenttisesti.

Taluttaessa Tamerlane säikkyy kaikkea mahdollista, jos sen oma ihminen ei sitä ole päässyt kuljettelemaan ja se onkin oikea aamutallintekijän painajainen. Tamerlane talutetaankin useimmiten orikuolaimen ja juoksutusliinan kanssa, sillä sen arvaamattomat hypähdykset ovat saaneet niin nilkkoja murtumaan kuin olkapäitäkin sijoiltaan. Liinan kanssa ori kuitenkin pysyy hallinnassa paremmin ja sen saa vietyä laitumelle suuremmitta vaivoitta.

Ratsastaessa Tamerlanen arvaamattomasta luonteesta ei ole jälkeäkään, kunhan sen selkään on ensin päästy. Tamerlanea usein pitääkin paikoillaan sen hoitaja, jotta ratsastaja pääsee rauhassa kapuamaan selkään. Tamerlane on uskomattoman helppo ratsastaa ja se toimii niin kevyillä avuilla, että aina ei voi olla varma lukiko se ajatukset. Parhaansa Tamerlane edelleen näyttää tutun ratsastajan kanssa, mutta vieraammallakaan ratsastajalla sen kyvyt eivät epäselviksi jää. Orin erittäin kauniit askeleet ja sulava liikkuminen mitätöivät ongelmat sen hoitamisen kanssa.

Esteiden hyppäämiseen Tamerlanesta ei ole, se hyppää kyllä, mutta sen hyppytekniikka on aivan olematon. Tamerlane ylittää jollain ihmeen kaupalla esteet yleensä puhtaasti, mutta sen hyppytyylillä se rikkoisi itsensä alta aikayksikön toimiessaan estehevosena.

Laitumella Tamerlane nyrpistelee nokkaansa muille hevosille, mutta se ei tahraa kavioitaan tappelemalla. Se viihtyy enimmäkseen yksin, vaikka joskus sen on nähty salaa rapsuttelevan kaveria. Tamerlane on erakkomaisesta luonteestaan huolimatta aina ensimmäisenä laitumen aidalla notkumassa, jos jossain vilahtaakin tamma.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Nevermore
KRJ-I
m, 168cm, kwpn
Everest evm
m, 168cm, kwpn
Monument evm
Mayan M evm
Season's Tropical evm
m, 164cm, kwpn
Ottawa evm
Taiga evm
Bedtime Story
KRJ-I, SG
rn, 167cm, kwpn
Starfighter evm
m, 168cm, old
Beyond Stars evm
JH Stranger evm
Once Upon A Time evm
rn, 160cm, kwpn
Frozen Rum evm
Reddie evm

Jälkeläisiä yhteensä 6
1. s.12.01.2017 KWPN-t Desire v.d. Romilly om. Sonja e. Of Hope and Despair
2. s.19.01.2017 KWPN-o Wolf's Raven om. Romilly e. Sweet Taiga CTN
3. s.15.02.2017 FWB-o Te Quiero Oasis Ch, KTK-II, Q om. VRL-08368 e. Broadhurst Primavera
4. s.06.03.2018 KWPN-t Transylvania Joy om. Joyance e. Cupcake Joy
5. s.01.03.2017 KWPN-t Party Hard v.d. Romilly om. VRL-10954 e. A.D. Rough Party
6. s.23.03.2018 KWPN- o. Firestarter/Talisman/Dreamcatcher t. Agartha/Atlantis/Avalon v.d. Romilly om. Myynnissä e. Thule v.d. Romilly