Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Schwarz 'D Gold x Silbera

Rautias (ee/aa) - Hollanninpuoliverinen - 165cm - Ori
27.4.2018, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KTK-II

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-00096 Zonjiet Stud Koulutustaso Grand Prix / 80cm
Kapasiteetti Grand Prix / 80cm

Wanderlust vd Halor

Törmäsin Wanderlustin myynti-ilmoitukseen sattumalta selaillessani myytäviä hevosia Keskustassa. Sen omistaja myi samaan aikaan myös toista hollantilaisoria upeasta Schwarz 'D Goldista, josta olin haaveillut varsaa jo jonkin aikaa. Wanderlust säväytti kuitenkin enemmän komealla ulkonäöllään ja se oli jo valmiiksi kantakirjattu, joten päätin tarjota siitä. Viikon kuluttua Wanderlust muuttikin asumaan uuteen kotiinsa Romillyyn.
Kantakirjattu Hevoskantakirjaan II-palkinnolla 20.7.2018 pistein 18 + 18 + 20 + 18 = 74p.
Edellisen omistajan(VRL-13152) kuvailu:

"Wander - se miksi häntä kutsumme talliporukan kesken - on perinyt isältään hyvät käytöstavat, eikä äidin puoliskoakaan voi olla kehumatta. Hoitaessa hyväkäytöksinen Wander rakastaa rapsutuksia ja kerjääkin niitä aika-ajoin. Kuitenkin, jos ori ei saa omasta mielestään tarpeeksi huomiota se venyttelee etujalkojaan pitkälle eteen pesupaikalla. Taluttaessa aina korvat hörössä menossa juuri sinne minne pitääkin, vaikka välillä ori saattaa jäädä haahuilemaan ja tuijottelemaan ympäristöään. Pieni maiskautus kuitenkin saa orin taas jälleen oikealle polulle. Tarhasta hakeminen voikin olla asia erikseen, sillä elämästä nauttiva ori yleensä makoilee tarhassa puoliunessa nauttien auringosta."
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Schwarz 'D Gold
VIR MVA CH, KTK-I, YLA1, KWPN-II
m, 168cm, kwpn
Schwarze Seele evm
m, 170cm
Sinnvoll evm
Mohn evm
Luxuriös evm
rn, 164cm
Charismatisch evm
Maiglöckchen evm
Silbera
KTK-II, KRJ-I
rt, 163cm, trak
Rohler evm
Elder evm
Rosa Weinn evm
Sionja evm
Quantum evm
Serena evm

Ei jälkeläisiä.