Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Mighty Murray x Polka Dot EC

Rautias (ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 163 - Tamma
20.11.2014, 12-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Otterley Hukkapuro Koulutustaso Grand Prix / 90cm
Kapasiteetti Grand Prix / 90cm

Wolf's Sweet Polka

Hukkapurossa syntynyt Polka myytiin pian vieroituksensa jälkeen Florida Warmbloodsiin. Siellä tamma kilpaili menestyksekkäästi 40 sijoituksen verran kouluratsastuskilpailuissa ja jälkeläisiäkin Polkalle ehti syntyä kaksi. Florida Warmbloods kuitenkin lopetti toimintansa ja Polka palautui myyntiin kasvattajalleen.

Vaikka olimme päättäneet pitää pienen tauon hevosten ostamisesta, iski Polkan suku kuitenkin niin kovaa, että tammasta oli pakko tehdä tarjous. Vanhempisukuinen ja ennen kaikkea muihin hevosiimme nähden erisukuinen Polka sopi meille aivan täydellisesti jalostusta ajatellen ja niin tamma lähti Romillyyn.
Palkittu I-palkinnolla KRJ:n laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 pistein 9 + 40 + 25 + 20 + 9 = 103 p.
Polka on varsinainen sählääjä ja huoleton Hulda. Se ei juurikaan katso jalkoihinsa mennessään tai ajattele tekemisiään yhtä hetkeä pidemmälle. Hyväntahtoinen tamma liiskaakin tämän tästä hoitajansa varpaat tai sotkeutuu loimeensa yritettyään tutustua siihen tarkemmin. Kouluradalla Polka kuitenkin tuntuu aivan eri hevoselta ja se toimiikin loistavasti niin kotona kuin kilpailuissa liidellen radan kuin radan läpi vaivattomasti.

Hoidettaessa Polka kannattaa aina pitää kiinni, vaikka se ei mitään pahaa teekään vapaana ollessaankaan. Tamma ei kuitenkaan katso lainkaan eteensä ja keksiessään kiinnostavan turvekikkareen toisella puolella karsinaa, se milloin jättää hoitajansa seinän ja itsensä väliin, milloin lyttää varpaat pahemman kerran. Polka kuitenkin nauttii saamastaan huomiosta ja se on aina yhtä seurallinen ja elämäniloinen. Pirtsakkaa tammaa hoitaessa tuleekin poikkeuksetta hyvälle päälle tämän huokaistessa onnesta saadessaan rapsutuksia ja silittelyjä.

Polkan bravuuri on kouluradat: hienoliikkeinen ja tottelevainen tamma osaa koulukiemurat unissaankin ja sen kanssa on aina ilo työskennellä helpon ja miellyttämisenhaluisen luonteen ansiosta. Polkan kanssa joutuu kuitenkin olemaan hieman tarkkana, jotta se ei ala tutkimaan esimerkiksi kouluaitoja kesken radan kompastuen niihin. Esteillä tamma onkin toivoton, vaikka erinomaisen ratsastajan kanssa sen saa puskettua 90cm radastakin yli. Polka hyppäisi mielellään, mutta sen koordinaatiokyky ei selvästi riitä korkeammille esteille askeleiden osuessa jatkuvasti väärin tai jonkun jalan jäädessä roikkumaan niin, että puomit vain putoilevat.

Laitumella Polka on aivan omiaan päästessään nuorten tammojen leikkitädiksi. Se sählää ja tutkii paikkoja aivan kuin ei olisi ennen nähnyt kaatunutta puuta tai isoa vesiämpäriä. Lempeä Polka rakastaa leikkimistä ja se yllyttääkin tämän tästä jonkun hippasille kanssaan. Tamma osaa myös rauhoittua ja sen näkeekin usein rapsuttelemassa toisia tai vahtimassa näiden unta. Emänä Polka on mainio, vaikka se opettaakin varsoistaan vähän samanlaisia sählääjiä, kuin itse on. Polka kuitenkin pitää varsoistaan erityisen hyvän huolen, olemalla hieman ylisuojelevakin ja se jaksaa peuhata pienokaisen kanssa koko päivän väsymättä tippaakaan.
4-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Mighty Murray
KRJ-III, KTK-II
rt, 166cm, kwpn
OK's Muffled Myth
KRJ-II, ERJ-III, YLA2, KTK-III, CH
rn, 166cm, kwpn
Wattenhall Vegel
KRJ-II, YLA3
Nikida Kooss
KRJ-II, YLA3
OK's Elenia
KWPN-III
rn, 165cm, kwpn
OK's Artful
OK's Remanda
KRJ-I, YLA2
Polka Dot EC
KRJ-I, KWPN-I
km, 164cm, kwpn
Checkmate EC
KRJ-I
rtkm, 165cm, kwpn
Glass Slipper FW
KRJ-I, KWPN-I, KTK-I
Eucarya Sacristia
KRJ-II
Eucarya Polka
KRJ-II
vkko, 164cm, kwpn
Nibbler MHN
KRJ-I, KTK-III
Eucarya Elisha
KRJ-II

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.16.12.2015 FWB-t Pink Polka Wolf KV-I om. Hukkapuro i. Marvellous Kantikoy
2. s.30.03.2015 AMWB-o Florida Hellway Baron om. Teufel Warmbloods i. Hittin' The Club