Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Kasvatustyömme tavoitteena on hyväluonteinen, rakenteeltaan optimaalinen ja suorituskykyinen käyttöhevonen. Vaikka kantakirja- ja rotuvalikoimamme on ajan saatossa laajentunut, syntyy talliin edelleen eniten hollanninpuoliverisiä(KWPN).

Kasvattimme tunnistat takaliitteistä v.d. Romilly, Fall ja Ly.

Varsan ostajalle

Aktiivisessa myynnissä olevat kasvatit esitellään Keskustassa. Omilta sivuiltamme löytyy myös Myyntihevoset-osio, jossa voit tutustua hiljaisessa myynnissä oleviin kasvatteihimme sekä muihin myytäviin. Mikäli myytävänä ei ole juuri sinulle sopivaa kasvattia, voimme yhdessä miettiä myös sopivan yhdistelmän tallimme jalostushevosista.

Myytävistä hevosista sekä tilausvarsoista voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Teemme yhteistyötä Harmony Sporthorsesin sekä Stud Roibrantin kanssa.


Tammanomistajalle

Kaikki jalostukseen tarjolla olevat orimme löydät Jalostusoriit -listauksesta. Jos olet kiinnostunut astuttamaan tammasi jollain oreistamme, varaa astutus sähköpostitse. Pääsääntöisesti orit eivät astu muiden painotuslajien tammoja, ellei kyse ole esimerkiksi kenttäratsujalostuksesta tai muusta selkeästi tavoitteellisesta yhdistelmästä. Kaikki Romillyn puoliveriorit ovat tarjolla myös ratsuponijalostukseen ja niitä voidaan käyttää puoliverikantokirjojen yli, kunhan yhdistelmät ovat sallittuja eivätkä tuota tilastohevosia. Syntyneen jälkeläisen sivut tulee ilmoittaa viikossa, jos tamman omistaja pitää sen itse. Jos jälkeläinen myydään, sivut tulee ilmoittaa kasvattajatallin sääntöjen mukaisessa ajassa. Kaikki jälkeläiset tulee rekisteröidä Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin.